ظرف نگهدارنده

فیلتر توسط

معرفی ظرف نگهدارنده مواد غذایی

یکی از وسایل آشپزخانه که به حفظ و نگهداری مواد غذایی کمک می‌کند ظرف نگهدارنده غذا است. این محصول درب‌دار یکی از ملزومات اساسی وسایل آشپزخانه است اما استفاده از آن فقط به آشپزخانه و فریزر محدود نمی‌شود. برخی از مدل‌های ظرف غذا که به ظرف فریزری یا ظرف غذای فریزری معروفند که برای نگهداری مواد غذایی مانند سبزیجات، میوه، گوشت قرمز و یا مرغ درون فریزر استفاده می‌شوند و کمک می‌کنند مواد غذایی به هنگام مصرف تازه و بهداشتی بمانند. برخی از این ظروف در ست‌های چند عددی با ظرفیت‌های مختلف و یا تکی ساخته و به‌فروش می‌رسند.

برخی از ظروف غذایی نیز هستند که برای نگهداری غذا در محیط کاری و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند که به ظرف غذای کارمندی معروفند. این ظروف که به‌صورت تک طبقه، دوطبقه، سه‌طبقه و یا چندطبقه ارائه می‌شوند دارای بخش جداگانه برای برنج، خورشت، ماست و ترشی هستند. برخی از ظروف غذای کارمندی دارای لیوان و یا حتی قاشق، چنگال و نی هستند که می‌توانند به صورت شخصی مورد استفاده قرار گیرند و کارمند دولت را از قاشق و چنگال عمومی بی‌نیاز سازند. برخی از مدل‌های ظرف غذا دارای طرح‌های فانتزی و رنگ‌های شاد هستند که می‌توانند برای زنان، دختران و حتی کودکان جذاب باشند. معمولا ظروف غذای کودک دارای طرح‌های کارتونی و انیمیشنی و یا طرح‌های میوه هستند تا کودکان را تشویق به خوردن غذا نمایند.

ویژگی بارز ظروف غذایی، داشتن درب است. برخی از ظروف غذایی درب فشاری، برخی پیچی دارند. در برخی از مدل‌های فانتزی نیز از گیره در دو سر ظرف برای محکم بستن ظرف غذا و جلوگیری از نشت غذا به بیرون استفاده شده است.

ظروف نگهدارنده غذا از چه موادی ساخته شده‌اند؟

شاید برای شما هم سوال آمده باشد ظروف غذای پلاستیکی از چه متریال و موادی ساخته شده‌اند که هم می‌توانند غذا را سالم و بهداشتی نگهدارند و هم می‌توان آنها را درون مایکرووویو ئ ماشین ظرفشویی قرار داد. قبل از پاسخ به این سوال بهتر است انواع ظروف نگهدارنده غذا را بر اساس جنس آن‌ها را بشناسیم. انواع ظروف نگهدارنده غذا بر اساس مواد ساخته شده عبارتند از:

  • ظرف غذای پلاستیکی
  • ظرف غذای شیشه‌ای
  • ظرف غذای استیل ضد زنگ
  • ظرف غذای سیلیکونی

ظرف غذای پلاستیکی

ظرف نگهدارنده غذای پلاستیکی یکی از مقرون به‌صرفه‌ترین، پرطرفدارترین، پرفروش‌ترین و محبوب ترین ظروف نگهدارنده است. ظروف غذای پلاستیکی سبک، مقاوم، قابل حمل و دارای تنوع طرح و رنگ زیادی هستند. اکثر ظروف نگدارنده پلاستیکی دارای درب ضد نشت بوده که از ریختن غذا یا خورشت به بیرون جلوگیری می‌کنند. ماده اصلی این نوع ظروف از پروپیلن است که فاقد BPA یا همان مواد شیمیایی مضرر هستند از این رو در برابر سرما و حرارت مقاومند و می‌توان از آن‌ها در مایکروویو و ماشین ظرف شویی استفاده کرد.

این نوع از متریال ظروف نگهدارنده غذا به دلیل نشکن بودن، مناسب محل کار و یا کودکان هستند.

ظرف غذای شیشه ای

از این نوع از ظروف نگهدارنده غذا، همانند ظروف غذای پلاستیکی می‌توان درون مایکروویو استفاده کرد و غذای را بدون دغدغه گرم کرد. از طرفی برای شست‌شو نیز علاوه بر دست می‌توان آن‌ها را درون ماشین ظرفشویی قرارداد. مزیت این نوع از متریال نسبت به ظروف پلاستیکی، عدم تغییر بو و مزه غذا است. همچنین لک روغن روی آن‌ها نمی‌ماند و ظاهر زیبا و لوکسی دارند. از طرفی سنگین‌تر و شکننده‌تر هستند. اغلب این ظروف از جنس شیشه بروسیلیکات یا همان پیرکس ساخته می‌شوند و در برابر شک‌های حرارتی مقاوم هستند.

ظرف غذای استیل

این نوع از ظرف نگهدارنده غذا مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارند و با دوام هستند به همین دلیل جهت نگهداری غذای اسیدی مانند ترشیجات و یا غذاهای شور بسیار مناسبند. در برخی از مدل‌ها شاهد جنس ترکیبی استیل و پلاستیک هستیم. بدین ترتیب که ممکن از چند تکه بوده و دارای ظرفی از جنس استیل به همراه درب و بدنه پلاستیکی باشند. ظروف غذای استیلی به‌راحتی تمیز می‌شوند و بوی غذا را به‌خود نمی‌گیرند. به دلیل استیل بکار رفته در ساختار این نوع از محصولات، معمولا نسبت به متریال پلاستیکی و یا شیشه‌ای از قیمت بالاتری برخوردار هستند.

انواع ظرف نگهدارنده غذا بر اساس کاربرد

بعد از بررسی انواع ظرف نگهدارنده بر اساس جنس، به سراغ طبقه‌بندی این وسایل آشپزخانه بر اساس کاربرد آن‌ها می‌رویم. ظروف نگهدارنده بر اساس جایی که استفاده می‌شوند و یا حتی اشخاص به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند:

  • ظرف غذای کودک
  • ظرف غذای مدرسه
  • ظرف غذای کارمندی

خرید ظرف غذا

جهت خرید ظرف نگهدارنده غذا، سایت وحیدکالا تمهیداتی اندیشیده و آن فروش قسطی انواع ظرف نگهدارنده در 4 قسط است. بدین صورت که شما بعد از انتخاب محصول و طی کردن مراحل خرید اینترنتی، به صفحه درگاه پرداخت می‌رسید. در پایین درگاه پرداخت اسنپ پی می‌توانید میزان قسط خود را ببینید و بعد از زدن پرداخت نهایی نسبت به پرداخت اولین قسط خود اقدام نمایید. لازم به ذکر است 3 قسط بعدی در 3 ماه بعد به ازای هر ماه یک قسط می‌بایست از سمت شما مشتری عزیز پرداخت گردد.

از اعتماد و حمایت شما خرسندیم

مشاهده‌ بیشترمشاهده کمتر

منو

کد QR

تنظیمات

اشتراک گذاری

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره موارد محبوب ایجاد کنید.

ورود به حساب کاربری

یک حساب کاربری رایگان ایجاد کرده و وارد حساب خود شوید تا امکان استفاده از لیست‌های علاقمندی برایتان مقدور شود.

ورود به حساب کاربری